Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Kolumna Vilija Kovačiča: Poziv k odstranitvi Kučana iz javnega političnega življenja Poziv k podpisu peticije za odstranitev Milana Kučana -  Plavega, iz javnega življenja

http://drzavljank.si/peticija

KDOR DRUGE IZKLJUČUJE, NAJ BO SAM IZKLJUČEN !!!

V izjavah za RTVSLO - ob prazniku 26 junija 2019, Kučan trdovratno ponavlja  svoje izključevalno stališče, da SDS ni sprejemljiva za sestavo koalicije.  To izključevanje trdovratno ponavlja tudi zadnje tedne ko ob fiasku leve koalicije z odstopom Marjana Šarca nastaja  »desna« nova koalicija ! Ker je izključevanju treba reči ne, se oglašam S PETICIJO !

Gre za peticijo, ki s pritiskom javnega mnenja lahko zagotovi  PREPOVED JAVNEGA NASTOPANJA in UDEJSTVOVANJA BIVŠEMU šefu PARTIJE – nekdanjemu PREDSEDNIKU ZKS MILANU Kučanu PLAVEMU.  

Peticija je hkrati poziv za ODVZEM NJEGOVE NEZASLUŽENE IZREDNE POKOJNINE.  Ta del pokojnine naj se zbira v poseben sklad za pospeševanje demokracije in odpravo škodljivih posledic njegove politike izključevanja. Zaradi njih kot država Slovenija izgubljamo milijarde  in smo kot narod obsojeni na zgodovinsko zaostajanje ter celo na samouničenje

Sama PREPOVED JAVNEGA NASTOPANJA BIVŠEMU šefu PARTIJE – nekdanjemu PREDSEDNIKU ZKS MILANU Kučanu PLAVEMU, v evropski dimenziji ni nič posebnega. Posebno je zgolj to, da Slovenci nujnosti tega ne spoznamo in ne priznamo. Vsi nekdanji komunistični voditelji v Evropi so hitro odšli, le v Sloveniji zamujamo 30 let. Toleriramo pa še kar naprej njegov privilegiran materialni in medijski položaj.

Peticija je hkrati poziv za odvzem njegove,  Kučanove nezaslužene IZREDNE POKOJNINE.  Ta del pokojnine naj se zbira v poseben sklad za pospeševanje demokracije in odpravo škodljivih posledic njegove politike izključevanja.  Zaradi njih kot država Slovenija izgubljamo milijarde  in smo kot narod obsojeni na zgodovinsko zaostajanje ter celo na samouničenje

Milan Kučan Plavi, s svojim stalnim vpletanjem in  zakulisnim mešetarjenjem v levih v strankah in s pošiljanjem trojanskih konjev v desne in sredinske stranke, Sloveniji ONEMOGOČA VSAKRŠNO POLITIČNO NORMALNOST IN SPODJEDA DEMOKRACIJO V SLOVENIJI. Postal je stalni generator blokad in obnavljanja umetnega zgodovinskega konflikta, ki v 21. stoletju sredi Evrope nima kaj delati.

S podporo Jankoviću pa v glavnem mestu Slovenije generira blokado sodstva, ki ni sposobno procesirati volilnih goljufij v Ljubljani.

Ob tem pa se bivši predsednik nekdanje PARTIJE - ZKS,  povsem lažno izdaja za dobrohotnega upokojenca, ki s politiko nima nič, se pa vanjo znova in znova vpleta. Zato pozivam državljane-  PRISOLIMO MU TO zasluženo KLOFUTO, ZAUŠNICO PO KATERI BO ZA VEDNO UTIHNIL. 

Njegovih grehov proti demokraciji ne bom našteval, ker bi bil seznam predolg, vsekakor pa je  najhujše njegovo vplivanje na sodstvo in nevzdržno politično anatemiziranje drugih.  Predvsem pa zloraba zgodovine odpora na Slovenskem za izključevanje priznanja drugim, mnogo zaslužnejšim od njegovih zgodovinsko preživelih borcev, ki ga edini še brezpogojno podpirajo.  

Državljani  podpišite to PETICIJO, ki je GLAS  LJUDSTVA ZA NORMALNOST SLOVENIJE. In je  glas proti roparski politiki iz globin slovenske mafijske države, katere neformalni šef je prav on - Milan Kučan Plavi.  

Spoštovani, peticija prihaja 30 let prepozno,  VENDAR DA ČLOVEK STORI KAR JE PRAV, NI NIKOLI PREPOZNO ! Storite to kar bi morali storiti naši politični voditelji že pred 30 leti. Vendar je bolje pozno kot NIKOLI.

Peticija je za podpis razpoložljiva na internetu na spletni strani http://drzavljank.si/peticija

Ljubljana 16 feb 2020

Vili Kovačič, državljan K.

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
2. TIR - slovenski Titanic
2
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
3
Savlov nateg
4
Zločinski ideologi in vodje krvave revolucije na tleh Jugoslavije v besedi in sliki.  
5
Zločini Komunistične oblasti nad narodi Jugoslavije 2.del