Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Poziv pogajalcem za sestavo vlade ob kulturnem prazniku 2020 Vili Kovačič- DržavljanK

(Da oblast in z njo čast, spet naša bosta last !)

Gospe in gospodje pogajalci ! Po vaših delih vas bodo spoznali in sodili . LJUDJE, ZGODOVINA IN NAŠI OTROCI ! Človekove pravice so tudi politične pravice, čeprav tega slovenski VARUH dr. Peter Svetina ne ve, ali noče vedeti. Kajti prišel je čas, »ko si bo narod pisal sodbo sam – ne frak mu je ne
bo in ne TALAR«.


Kdor sestavlja vladno koalicijo naj se zaveda, da VLADNI DRUGI TIR in 3Ros NISTA NOBENA IDEOLOŠKA TEMA, sta globoko ekološka tema in sta vrhunska tema slovenske sistemske in vsakršne korupcije ter hvalnica neumnosti in dolga nanizanka TEPTANJA ZAKONOV, ČLOVEKOVIH PRAVIC IN
USTAVE. Zato se bo ta problem reševal na EU KOMISIJI in rešil na sodišču Evropske unije v Luksemburgu, na katerem je Cerar enkrat že »popušil«. Vsak, ki bo to zanemaril bo končal na smetišču ZGODOVINE.


V boju za Narodov BLAGOR pa, gospe in gospodje, pozabite na SLOVANSKO VZAJEMNOST in pohane piške, kajti ljudje se čedalje bolj zavedajo kaj je prav in kaj narobe in se pometanje pod preprogo nikomur več ne bo izplačalo – ne na volitvah ne v pogajanjih!


Pot v pekel je sicer tlakovana z dobrimi nameni. Pot iz pekla pa je pogojena z JASNIM zavedanjem, kaj je PRAV in kaj narobe. Imate edinstveno priložnost, da utirite slovensko pamet na pot razuma - in v to kar Slovencem najbolj manjka - POGUM za RAZUM!


Tam kjer je pot ravna, ne skušajte voziti po vijugastih SERPENTINAH.
Spoštovane gospe in gospodje pogajalci - Amerika, HRVATJE in BOG in vas OPAZUJEJO ! Začelo se je odštevanje časa za konec TRANZICIJE in konec države, »ki se ni posrečila«. Tukaj NI POPRAVNEGA IZPITA.


Naredite in pospešite korak k temu. Še je čas. Kajti, »da človek stori kar je prav, ni nikoli prepozno« !

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
2
Zločinski ideologi in vodje krvave revolucije na tleh Jugoslavije v besedi in sliki.  
3
Savlov nateg
4
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
5
Pobuda ARrevija